Διακοπές στο Πήλιο και τον Βόλο

 

Όποιο μέρος του Πηλίου επιλέξετε για προορισμό των διακοπών σας, είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε πανέμορφα τοπία και θα γνωρίσετε την πηλιορείτικη φιλοξενία και μαγεία. Υπάρχουν τόσα αξιοθέατα και μέρη να επισκεφτείτε, που με τις κοντινές αποστάσεις θα ήταν κρίμα να μην αδράξετε την ευκαιρία και να περιηγηθείτε στα πανέμορφα χωριά του.

Το Πήλιο είναι από τις περιοχές της Ελλάδας που συνδυάζει απόλυτα το βουνό και την θάλασσα. Η φύση που το αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη, το τυλίγει με υπέροχα χρώματα και αρώματα.

Οι καταπράσινες πλαγιές καθρεφτίζονται στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και του Παγασητικού και οι δροσερές πηγές αναβλύζουν κρυστάλλινο νερό σε κάθε γωνιά του. Από τα παραθαλάσσια χωριά, όπως τα Καλά Νερά, η Μηλίνα και οι Αφέτες, στα ορεινά χωριά όπως η Τσαγκαράδα, ο Κισσός και η Πορταριά, τα τοπία εναλλάσσονται, προσφέροντας πανέμορφη θέα και ανάταση της ψυχής.

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Πηλίου είναι να ταξιδέψετε με το αυτοκίνητο. Το τοπικό συγκοινωνιακό δίκτυο είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά πολλές φορές περιορίζει την ευχέρεια να επισκεφτείτε χωριά που θέλετε.

Με το αυτοκίνητο δεν έχετε την πίεση του χρόνου και μπορείτε να σταματήσετε όπου θέλετε. Είναι πολλοί οι επισκέπτες του Πηλίου από το εξωτερικό, που φτάνοντας στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου η των Βόρειων Σποράδων, συνεχίζουν το ταξίδι τους με αυτοκίνητο.

Επίσης υπάρχουν και αυτοί που ξεκινούν το οδικό ταξίδι τους από το Αεροδρόμιο των Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού παραλάβουν το αυτοκίνητο τους, κατευθύνονται στην Μαγνησία και το Πήλιο. Όπως και να ΄χει η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ο πλέον πρακτικός τρόπος για να ταξιδέψετε στο Πήλιο και να έχετε τον έλεγχο του ταξιδιού σας.

Παρακάτω θα βρείτε επιλογή ταξιδιωτικών γραφείων που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τις διακοπές σας στο Πήλιο.

 

Ταξιδιωτικά Γραφεία - Πήλιο


 
HOLIDAYS YOU NEED
Η "Holidays you Need" προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες για εναλλακτικό τουρισμό στο Πήλιο και τις γύρω περιοχές, όλο το χρόνο.

Τηλ: ( + 30 ) 24210 88760
:: Περισσότερες Πληροφορίες 
 
MILINA HOLIDAYS
Η "Milina Holidays" προσφέρει υπηρεσίες ποιότητος στον τουριστικό τομέα, με αεροπορικά εισιτήρια, διακοπές, εκδρομές, διαμονή και πολλά άλλα.

Τηλ: ( + 30 ) 24230 65020