ΠΡΟΣ ΠΗΛΙΟ

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε, στον Βόλο και τη χερσόνησο του Πηλίου, παρακάτω υπάρχει, μια συνοπτική ανασκόπηση τους.

 

Αεροπορικώς - Πήλιο - Βόλος
Οι ταξιδιώτες μπορούν να φθάσουν στο κοντινό αεροδρόμιο της Αγχιάλου, αν και αυτό το αεροδρόμιο λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Μπορείτε επίσης να εξυπηρετηθείτε και με το αεροδρόμιο του κοντινού νησιού Σκιάθος.


Με το Λεωφορείο - Πήλιο - Βόλος
Η υπηρεσία υπεραστικών λεωφορείων KTEΛ ,πραγματοποιεί πολλές διαδρομές, που οδηγούν άμεσα στην πόλη του Βόλου. Πραγματοποιούνται πολλά δρομολόγια από και προς Αθήνα καθημερινά.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο (210.8317 186). Υπάρχουν ανταποκρίσεις καθημερινά με την Θεσσαλονίκη, πληροφορίες στο τηλέφωνο (2310 543087), με την Πάτρα, πληροφορίες στο τηλέφωνο (2610 222164), όπως επίσης υπάρχουν, ανταποκρίσεις και με άλλες μικρότερες πόλεις της Ελλάδας.


Με το Τραίνο - Πήλιο - Βόλος
Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (OΣE) πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα με προορισμό τον Βόλο, μέσω Λάρισας, για πληροφορίες τηλεφωνείστε στο: (210 524 0646), και μέσω Θεσσαλονίκης για πληροφορίες τηλεφωνείστε στο :(2310 517517).


Από τη θάλασσα - Πήλιο - Βόλος
Ο Βόλος που είναι το 4ο πιο πολυάσχολο λιμάνι της Ελλάδας, είναι κατάλληλος για όλους τους διαφορετικούς τύπους προσέγγισης. Μπορείτε να έρθετε με το φέρυ μπωτ, η τα ιπτάμενα δελφίνια που έχουν ανταπόκριση, από και προς την Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, το Πευκί της Εύβοιας και τον Πλατανιά στο Πήλιο. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τον Βόλο, με το δικό σας σκάφος μια και τα γιοτ είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα να δέσουν εδώ, στην άνετη μαρίνα.


Ταξιδιωτικά Γραφεία στο Πήλιο
Σε διάφορα χωριά χωριά του Πηλίου λειτουργούν ποικίλα ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα, τουρισμού, διαμονής και μετακίνησης και εκδρομών στο Πήλιο. Επισκεφθείτε το Ταξιδιωτικά Γραφεία του Πηλίου για περισσότερες πληροφορίες.

Chauffeur Tours στο Πήλιο
Η "Chauffeur Greece" προσφέρει υπηρεσίες ποιότητος για ατομικές εκδρομές με σωφέρ, στο Πήλιο και τις γύρω περιοχές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ... www.ChauffeurGreece.com